loading.gif
mobile-banner-bg

SULTANGAZİ BULUŞMALARI'NDA 3. DÖNEM TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZI AĞIRLADIK

...
11 Eylül 2021 - Cumartesi

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı “Sultangazi Buluşmaları” programı düzenledi.

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı “Sultangazi Buluşmaları” programı düzenledi. Düzenlenen programa AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Halime Kökçe, İl Yönetim Kurulu Üyesi Rabiya Kazak, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, AK Parti Sultangazi 3. Dönem İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı tarafından “Sultangazi Buluşmaları” kahvaltı programı düzenlendi. Programa ilçe teşkilatında geçmişten günümüze kadar görev alan parti mensupları katıldı. İlçe Başkanı Yiğitoğlu, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ağustos 2001’de başlattığı bu kutlu yürüyüşte ilk günden bugüne bu davaya omuz veren ve bu kutlu yolculuğun yolcuları olan siz değerli kardeşlerime teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

"HER ZAMAN OMUZ OMUZA YÜRÜYECEĞİZ"

AK Parti Sultangazi eski İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan; “AK Parti’de görev süreleri bitebilir fakat hizmet aşkı hiç bitmez. Bu nedenle her zaman teşkilatımızla beraberiz. Her çalışmada teşkilatımızla birlikte olacak, gönüllere birlikte dokunacağız diyerek, bu anlamlı buluşmayı düzenleyen ve bizleri bir muhabbet ortamında bir araya getiren İlçe Başkanımız Süleyman Yiğitoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi

"AK PARTİ AŞKTIR, SEVDADIR, VEFADIR"

“AK Parti aşktır, AK Parti sevdadır, AK Parti vefadır diyen AK Parti Suştangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu; “AK Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar, bu teşkilatın içinde olan gönül dostlarından, gönüllere dokunduğumuz her kadememize kadar gösterilen vefanın karşılığı hiç şüphesiz ki 2002 yılından beri girdiğimiz her seçimde çıkan zaferlerdir. AK Partimizin başarı öyküsünde bu vefa ve dava sevdası vardır. Partimizin 19 yıldır iktidar olmasında, bugün bu masaların etrafında ve tüm ülkemizde bu sevdaya gönül vermiş her bir dava arkadaşımızın teker teker payı vardır. AK Parti bayrağımızın 20 yıldır dalgalanmasının ardında kurulduğumuz günden beri bu dava için ter akıtan büyüklerimizin, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, evlatlarımızın emeği yatmaktadır. Hamdolsun, Sultangazi’mizde AK Partimizin kurulduğu günden bugüne, en büyük destekçilerinden biri olmuş ve Reis’ine vefasını her zaman gerek seçimlerde gerekse sahada göstermiştir. Biliyoruz ki biz büyük bir aileyiz. Ve ben de bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Şimdi 2023 ve 2024 hedeflerimiz için, gönüllere girmek için hep birlikte çalışma vakti. Rabbim bu güzel günlerin hürmetine muhabbetimizi daha da arttırsın inşallah” dedi.

"BİRLEŞTİRİCİ BİR ANLAYIŞLA SİYASET YAPIYORUZ"

Programda konuşma yapan AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Rabiya Kazak; “Öncelikli olarak geçtiğimiz dönemlerin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak eksiklerimizi tamamlayarak 2023 ve 2024 hedeflerimiz için koşar adımlarla yolumuza devam etmeliyiz. Milletimizle bağımızı güçlü tutarak, her doğan günle kendimizi de tazeleyerek İnşallah bundan sonra da ülkemizde yeniliğin, reformun ve geleceğin partisi olmayı sürdüreceğiz. AK Parti ailesi kuruluşundan bu yana her zaman oy oranını arttırarak yoluna devam etti. Hamdolsun her zaman çıtayı daha yükseğe taşıyarak yolumuza devam ediyoruz. Bu zaferlere ancak birlikte çalışarak ulaştığımızı asla unutmuyoruz. Biz birlikte olunca güçlü bir aileyiz” dedi.

“AK PARTİ YALNIZCA BİR SİYASİ PARTİ DEĞİLDİR”

AK Parti’nin bir siyasi partiden çok daha fazlası olduğunu belirten AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Halime Kökçe, “Kuruluşundan günümüze partimizde görev yapmış teşkilat mensuplarımız ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Teşkilatlar olarak hep beraber omuz omuza olduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. AK Parti yalnızca bir siyasi parti değildir. AK Parti, ülkemizin varlığını ilelebet devam ettirilebilmesi sorumluluğunu üzerine almış bir partidir. AK Parti aynı zamanda tüm ümmetin ve gönül coğrafyamızın sorumluluğu ile hareket etmektedir. O sebeple her birimizin sorumluluğu oldukça fazladır. Allah gücümüzü kuvvetimizi artırsın. Birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Düzenlenen bu programı da oldukça değerli ve anlamlı buluyorum. AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığımıza ve değerli İlçe Başkanımız Süleyman Yiğitoğlu’na bu güzel vefa programını düzenledikleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Program protokol konuşmalarının ardından 3 dönem ilçe yönetiminde görev alanlara teşekkür mektubu takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.