loading.gif
mobile-banner-bg

Sultangazi’de Okullara Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

...
05 Aralık 2018 - Çarşamba

Sultangazi’de Okullara Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

İlçe Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun ile Öğretmenler Günü münasebetiyle, başta Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir’i ve İlçemizde görev yapan İlkokul ve Ortaokul Müdürlerini makamında ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladık.

Ziyaretler esnasında, Okul Müdürlerinin öneri ve taleplerini dinleyen İlçe Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun, öğretmenlik mesleğinin çok seçkin ve özel bir öneme haiz olduğuna dikkat çekerek; Bizim kültürümüzde öğretmenlerimiz, anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar aziz ve muteberdir.  Ülkemizi ileriye taşımak ve geleceğimizi emanet edeceğimiz fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller olarak yetiştirmek için bu yolda hep birlikte omuz omuza yürüyeceğiz. Bizler, çocuklarımızın ve gençlerimizin ülkemize ve insanlığa yararlı bireyler olması için çabalıyor, onları ilime ve bilime ulaştıracak yöntem ve yolları öğreten, özveri, sabır, hoşgörü ve fedakârlık sergileyen sizleri ise eğitim sistemimizin temel taşı olarak görüyoruz.’’ sözlerini dile getirdi.

Ziyaretten oldukça memnun kalan İlçe okul müdürlerimize çiçek takdiminde bulunan ilçe Başkanımız, meslek hayatlarında başarılar diledi. Bir süre sohbet edilmesinin ardından ziyaret sona erdi.