loading.gif
mobile-banner-bg

İl Başkanımız Bayram Şenocak'ın ilçemize ziyareti AK Bülten'de

...
01 Ekim 2018 - Pazartesi

AK Bülten 469.sayısında yer alan haberimiz

İL BAŞKANIMIZ BAYRAM ŞENOCAK SULTANGAZİYİ ZİYARET ETTİ.

İl Başkanımız Sn. Bayram Şenocak teşkilâtımızı ziyaret ederek 3 Kademe Yönetimimiz, Meclis Üyelerimiz ve Mahalle Başkanlarımız ile çok verimli istişarelerde bulundu.

İlçe Ana kademe, Gençlik kolları, Kadın kolları yönetimleri ve meclis üyelerimiz ile tek tek tanışan İl Başkanımız  " Ülkemizin gidişatı ile alakalı dünü bugünü yarını noktasında geleceğimize yön verme adına daha çok fazla çalışmaya gayret ediyoruz. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız sahadaki konuşmalarından hatırlayacağımız üzere 2023- 2053 -2071 yıllarının vaadi ile bizler yollardayız.

Özellikle sadece son 16 yılımızı değerlendirdiğimizde AK Parti’nin bu ülkede yaptığı hizmetler takdire şayan hizmetlerdir. Tabi bizlerin yaptıkları yapacaklarının teminatı mihvalinde önümüzdeki süreçte milletimize ciddi derece de güven teşkil etmiş durumdayız. Milletimiz artık daha fazla hizmet bekliyor. Tabi bu süreç içersinde hemen seçimden sonra hatırlarız ki bizler ne zaman yükselmeye kalksak, bu ülkenin yarınları ile alakalı çok ciddi işler yapmaya başlasak birileri önümüze engel koymaya çalışıyor. Her zaman partimizi zarara uğratmak için ellerinden gelen bütün gayreti sarf ediyorlar ama hamdolsun hiçbir zaman başarılı olamadılar.  Çünkü çok çalıştık, en zor dönemde dahil birbirimize çok iyi kenetlendik, birbirimize destek verdik ve bütün zorlukların üstesinden gelen teşkilatlar olduk. Muhtıralar, gezi olayları, 17-25’ler, 15 temmuz darbe kalkışması, şuanda yapılan dolar operasyonu bunların her birini bizler yaşamış bulunmaktayız. Demek oluyor ki biz çalıştıkça birileri rahatsız oluyor. Ülkemiz geliştikçe de birileri rahatsız olmaya devam edecek. Onun için bizde diyoruz ki her ne pahasına olursa olsun ülkemizin yarınları ile alakalı biz çok iyi işler yapmaya gayret edeceğiz. Hangi olumsuzluklar ile bizim karşımıza gelirlerse gelsinler, ayağımızı tökezletmek isteyen bütün unsurlara karşı o günden bugüne olduğu gibi yine birlik içersinde yine gayretli bir şekilde çalışacağız inşallah. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın da her seferinde ifade ettiği gibi sorumluluğumuz sadece Türkiye cumhuriyeti ile alakalı olan bir sorumluluktan ziyade, mazlum coğrafyaya olan sorumluluğumuz olmakla beraber, İslam dünyasında yapacağımız çok daha hizmetler vardır. " dedi

"Seçimden sonra, İlçe Başkanlarımız, Belediye başkanlarımız ve Milletvekillerimiz ile bire bir değerlendirmeler de bulunduk. Tüm yapılan istişareler sonucunda seçim kampanyasının şimdiden başlamasına karar verdik " ifadelerine yer veren İl başkanımız Yerel seçimler startı verildiği gibi Üye yapma çalışmaları hakkında ve sandığa göre açılacak irtibat noktaları hakkında bilgiler verdi. Sultangazimiz’in güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini, en güçlü ilçelerden birini olduğunu vurgulayan İl Başkanımız; İlçe Başkanımıza ve tüm emeği geçen teşkilatımıza teşekkürlerini sundu.

Toplantının ardından İlçe Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun, İl Başkanımız Bayram Şenocak’a hediye takdiminde bulunarak tüm teşkilat adına nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.