loading.gif
mobile-banner-bg

İBB Başkanı Topbaş, Sultangazi adayı Cahit Altunay ile birlikte dolaştı.

...
12 Şubat 2009 - Perşembe

Seçim çalışmalarını Sultangazi’de sürdüren İBB Başkanı Topbaş, Sultangazi adayı Cahit Altunay ile birlikte dolaştı.

Seçim çalışmalarını Sultangazi’de sürdüren İBB Başkanı Topbaş, Sultangazi adayı Cahit Altunay ile birlikte dolaştı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, seçim çalışmalarını yeni ilçe olan Sultangazi’de sürdürdü. AK Parti Sultangazi Belediye Başkan Adayı Cahit Altunay ile ilçenin cadde ve sokaklarını gezen Başkan Kadir Topbaş’a vatandaşlar sevgi seli oluşturdu. Semt sakinleri Kadir Topbaş ile bir araya gelebilmek için sokaklara döküldü, pencerelerinden ve balkonlardan tezahüratta bulundu. Gezi sırasında sık sık “İstanbul seninle gurur duyuyor” tezahüratlarıyla karşılanan Başkan Topbaş, vatandaşlara karanfil dağıtarak karşılık verdi. Cadde ve sokaklarda zaman zaman izdiham derecesinde yoğunluk yaşanırken, Topbaş ve beraberindekiler güçlükle ilerleyebildi.

“Başarımızda kadın kollarımızın emeği büyük…”

Sultangazi’de seçim koordinasyon merkezi açan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, daha sonra bir düğün salonunda AK Parti Sultangazi Kadın Kolları’nın düzenlediği toplantıda partililere ve vatandaşlara hitap etti. Başbakan Erdoğan’ın seçim çalışmaları boyunca 60 ayrı vilayeti gezeceğini belirten Başkan Kadir Topbaş, “Ben de 29 Mart’a kadar İstanbul’un her köşesini karış karış gezeceğim. İstanbul’u ve Sultangazi’yi çok farklı noktalara taşımak için Cahit Alutnay kardeşimizle birlikte sevginin ve fedakarlığın sembolü olan kadın kollarımızın kapı kapı gezerek vatandaşlara hizmetlerimizi anlatacağına olan inancım tam. Kapı kapı dolaşacaksınız. Biliyorum işiniz, eviniz çocuğunuz var, ancak her seçim döneminde olduğu gibi gerekli fedakarlığı göstereceksiniz. Sizlerin fedakarlığınız asla unutulmaz. Türkiye’nin geleceğini hazırlama sorumluluğunu üzerinde taşıyan bir partinin mensubu olarak bunun gururunu hep birlikte yaşıyoruz. İstanbul’da ilçe belediye başkanlarımızın başbakanlarımızın, büyükşehir belediye başkanı olarak bizlerin ve sayın başbakanımızın yurtiçinde ve yurtdışında yaptığı her başarılı işte sizlerin imzaları var. Çıktığımız uzun soluklu siyaset yolculuğunda sizlerin gayretleriyle bu makamlardayız. Hizmetlerimizde büyük emeği ve alınteri olan kadın kollarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Biz de sizden aldığımız destekle ‘kimsesizlerin kimi’ olmaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.

“Dünyanın konuşacağı hayvanat bahçesini Sultangazi’de yapıyoruz”

Konuşmasında Sultangazililere bir müjde de veren Kadir Topbaş, “Dünyanın en büyük hayvanat bahçesini, dünyanın en büyük hayvanat bahçesini burada yapıyoruz. Topkapı’da yaptığımız Panorama 153 Müzesi nasıl dünyada bir numara ise, burada yapacağımız hayvanat bahçesi de dünyada bir numara olacak. Herkes konuşacak ve turistler özellikle buraya görmeye gelecekler” dedi.

Dürüst olmayan bir takım siyasi partilerin kürsülerden hayal satmaya devam ettiklerini ve vatandaşları aldatmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Güzel olan hizmetlerin devam etmesi için Türkiye de ve İstanbul da AK Parti iktidarının devam etmesi gerekiyor. Bütün samimiyetimle bir yurttaş olarak söylüyorum ki AK Parti şu an Türkiye için bir şans. Biz bu ülkenin emanetini, yarınlarını en iyi şekilde hazırlama sorumluluğu içinde çalışıyoruz. Basın bizi çok abartsın demiyoruz. Ancak biz daha yaptıklarımızın açılışını yapamadık ve tanıtamadık. Biten 35 kavşağın toplu açılışını yapacağız. Başbakanımızdan tarih alamadık, çünkü o da her gün dolu. Seçime kadar her gün açılış yapsak, yine de İstanbul’da yaptığımız hizmetlerin açılışını bitiremeyiz. İstanbul o kadar çok hizmete susamış bir şehir ki ne yaparsanız yetmiyor. Onun için hizmetlerimize önümüzdeki dönem hız kesmeden devam edeceğiz. Kürsülerden hayal satanlar bunun sonucunu sandıkta görecekler. Hayal satmanın sonunu sizler onlara sandıklarda göstereceksiniz. Öyle bir sonuç çıksın ki, şaşırsınlar. ‘beklemiyorduk’ desinler. Hazreti Mevlana’nın dediği gibi ‘aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşır’. Bu seçim çok önemli ve 29 Mart’ta çok daha farklı bir sonuca imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Başkaları sadece laf üretiyor, biz iş üretiyoruz. Farkımız burada…”

“Amacımız seçim kurtarmak değil, Türkiye’nin yarınlarını kurmak…”

Toplantıda konuşan AK Parti Sultangazi Belediye Başkan Adayı Cahit Altunay da Sultangazi’de AK Parti olarak yüzde 65 oy almayı hedeflediklerini belirterek, “Amacımız mevsimi, seçimi kurtarmak değil. Amacımız yavrulularımıza daha güzel yarınlar kazandırmak. Amacımız bu bayrağı hep yükseklerde dalgalandırmak. Büyükşehir Belediyemizin ilçemizde yapacağı dünya çapında hayvanat bahçesi Sultangazi’yi dünyaya tanıtacak” dedi.