loading.gif
mobile-banner-bg

Gazi AK Sultangazi’yi Bağrına Bastı

...
13 Haziran 2018 - Çarşamba

‘Birlikte Yaşama Kültürünü Hakim Kılacağız’

‘15 Mahallemizde Çalmadık Kapı Bırakmayacağız’
24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri’ne sayılı günler kala AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı çalışmalarını hızlandırdı. ‘Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız,’ kampanyası çerçevesinde İlçenin 15 mahallesinde hummalı bir çalışma içerisinde olan parti teşkilatı dört koldan ilçenin her köşesine giderek seçmenlerle buluşuyor.
15 MAHALLEDE ESNAFLAR ZİYARET EDİLİYOR
Öncelikle 15 Mahallede seçim irtibat bürosu açarak halkla bir araya gelen parti yönetimi diğer yandan da düzenlediği farklı organizasyonlarla İlçe Başkanı Av Abdurrahman Dursun, Belediye Başkanı Cahit Altunay ve milletvekillerini esnaflarla buluşturuyor. Yapılan ziyaretlere esnaflarla çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunularak yerinde çözüm üretilmeye çalışılıyor. 11 Mahallede esnaf gezisini tamamlayan Ak kadrolar planlanan çalışma programı kapsamında Yunus Emre,75. Yıl, Gazi ve Zübeyde Hanım Mahallerinde esnaf gezilerini sürdürüyor.
GAZİ AK KADROLARI BAĞRINA BASTI
Dün esnaf gezisine Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesinde Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Av. Abdullah Güler, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanımız Av. Abdurahman Dursun ve Sultangazi Belediye Başkanımız Cahit Altunay ile devam edildi. Bölge halkı ve esnaflar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan partililer ziyaretlerden oldukça memnun ayrıldı.
DEMOKRASİ’Yİ YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORLAR
Birkaç gün içerisinde eksik kalan mahallerde de esnaf gezisini tamamlayarak bitirmeyi planlayan parti yönetimi ilçede yaşayan her kesime ulaşarak ,Demokrasi, Barış ve Hoşgörünün daha fazla yaygınlaştırma sürecine katkıda bulunmayı arzuluyor
‘BİRLİKTE YAŞAMA KÜLTÜRÜ YAYGINLAŞMALI’
Barış, Hoşgörü ve Demokrasinin ilçesinin her noktasında hakim olması için çalıştıklarını söyleyen AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Hedefimiz ilçemizin her noktasında yaşayan bütün insanlarımıza ulaşarak, onların sorunlarını dinleyerek yerinde çözüm üretmek” diye konuştu. İlçenin çok güzel bir mozaikten oluştuğunu olduğunu söyleyen Dursun, “Bizler 15 mahallede yaşayan yaklaşık 550 bin kişilik kocaman bir aileyiz, elbette bütün bireyler olarak karşılıklı sevgi, saygı, barış ve hoşgörü çerçevesinde birlikte yaşama kültürünü ilçenin her mahallesinde el birliğiyle yaygınlaştırmalıyız” şeklinde konuştu