loading.gif
mobile-banner-bg

Bu hafta AK Bültenin 466. sayısında yer alan haberimiz

...
10 Eylül 2018 - Pazartesi

.

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun ve ekibinin sıkı bir çalışma yürütmesi sonucu; 15 mahallemizin 10 tanesinde bayrak değişimi yapılarak, eski mahalle başkanlarımız görevlerini yeni mahalle başkanlarımıza devretmişlerdi.

 İlçe Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun, İl Koordinatörümüz Sevgi Yiğit ve  İlçe Başkan Yardımcılarımızın katılımlarıyla; AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığımızın düzenlediği Teşekkür yemeğinde; gece gündüz demeden davamızın bayrağını en yükseğe taşımak için çabalayan eski mahalle başkanlarımız ve görevi devrelan yeni mahalle başkanlarımız ile teşekkür yemeğinde bir araya geldik.

Programda konuşan İlçe Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun mahalle başkanlarının önemine değinirken, eski mahalle başkanlarımıza teşkilatta olan göreviniz boyunca verdiğiniz hizmet ve katkılar için teşekkür ediyor yeni mahalle başkanlarımıza başarılar diliyorum dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen Programa görüntülü aramayla katılan İl Başkanımız Bayram Şenocak, ”24 haziran seçim süresince gece gündüz çalışan ve seçimi kazanmada emeği geçen mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine göstermiş olduğu üstün gayret için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yerel seçim için de azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ederek, hiç boşluk bırakmadan, aynı şekilde sorumluluk bilincinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Programın sonunda İlçe Başkanımız ve İl Koordinatörümüz, eski ve yeni mahalle başkanlarımıza büyük özveri ve fedakarlık ile çalıştıklarının altını çizerek her birine teşekkür belgesi takdiminde bulunarak teşkilatımıza verdiği emeklerinden dolayı şükranlarını sundular.