loading.gif
mobile-banner-bg

AK Parti Sultangazi’den Vefa Yemeği

...
02 Mayıs 2018 - Çarşamba

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı, İlçe kuruluşundan bu yana teşkilatta görev yapmış 3kademe teşkilat mensuplarıyla ‘vefa yemeği’nde bir araya geldi

AK Parti Sultangazi’den Vefa Yemeği

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı, İlçe kuruluşundan bu yana teşkilatta görev yapmış 3 kademe teşkilat mensuplarıyla ‘vefa yemeği’nde bir araya geldi.

Programa AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Ana Kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları mensupları ile eski teşkilat mensupları katılım sağladı. İlçe Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun açılış   konuşmasında  şu sözlere yer verdi;

Teşkilatımızın çok değerli mensupları, hepiniz evinize hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Bugün burada sizlerle birlikte bu güzel akşamı paylaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Genelde vefa iftarları ve teşkilat iftarları  adı altında, ramazan aylarında bu tür programlar yapardık.  Ancak ,istedik ki  ramazan ayı içerisinde birbirimizle değil de daha çok seçmen ile biraraya gelelim, onlara dokunalım, onlara gitmek için daha çok zamanımız olsun. Ve böylece zamanı çok daha verimli bir şekilde kullanalım istedik. Bu çerçeve içerisinde hemde sizinle bir iştişare yapalım istedik. 6 mayıs’ta il kongremizi tamamlayacağız inşallah. Daha  sonra hızlı bir şekilde seçim koordinasyon merkezimizle birlikte şeçim çalışmalarının startını vereceğiz. Bu süreç içerisinde sizlerin bizlere ileteceği notlar, geçmişten tecrübeleriniz; ‘ şunlar yapılırsa iyi olur’ ‘geçmişte şunlar yapılmadı, yapılsaydı veya daha iyi yapılsaydı faydalı olur diyebileceğiniz  şeyleri özellikle ben sizlerden duymak istiyorum. Önümüzde muhakkak bir yol haritamız var, bu yol haritasını sizlerin tecrübelerini eklememiz bizim için çok önemli. Sizlerden de ricam şu; muhakkak tecrübelerinizi  ve bilgi birikiminizleri bizimle paylaşmanızdır.

6 Mayıs Pazar günü il kongremiz olacak. Eksiksiz bir şekilde orada olmalıyız. Seçim manifestosu o gün orada okunacak. Sizleri 6 Mayıs’ta Sinan Erdem Spor Salonuna, ailenizle tanıdıklarınızla birlikte bekliyoruz. Bu kutlu günde hep birlikte olarak Cumhurbaşkanımıza destek verelim.