loading.gif
mobile-banner-bg

AK Parti Sultangazi Gazileri Unutmadı

...
19 Eylül 2018 - Çarşamba

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığımız 19 Eylül Gaziler Günü’nde Sultangazide yaşayan Gazilerimizi unutmadı.

AK Parti Sultangazi Gazileri Unutmadı

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığımız 19 Eylül Gaziler Günü’nde Sultangazide yaşayan Gazilerimizi unutmadı. İlçe Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun ve ekibi İlçemizde Yaşayan Sultangazili Gazilerimizi ziyaret ederek, ellerini öptüler.

Gazilerin sorunlarını dinleyen İlçe Başkanımız "Vatan sevgisini her şeyden üstün tutan milletimiz için şehitlik ve gazilik büyük anlam taşıyan mertebelerdir. Amansız bir mücadelenin içerisinde canlarını ortaya koyarak bu topraklar için en büyük vatanseverlik örneğini gösteren gazilerimiz, hiç şüphesiz ki Türk Milletinin baş tacıdır. 

Aziz Türk Milleti, ülkemizin bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini, Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale’de, Kıbrıs Harekatı’nda koruyup yaşattığı gibi en son 15 Temmuzda da hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirerek vatanını savunmuş, yüzlerce şehidimiz ve binlerce gazimizle dünyaya bir kez daha boyunduruk altına alınamayacağını göstermiştir. Bundan sonrada Aziz Milletimiz vatanını iç ve dış mihraklara karşı sonsuza kadar muhafaza etmeye devam edecektir. Bizler ülkemizin verdiği bu ekonomik savaşta da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanındayız.

Bu düşüncelerle,  Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümünü vesilesiyle, Gaziler Günü’nü kutluyor şanlı tarihimizin mimarları olan tüm şehitlerimizi, tüm gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum " ifadelerine yer verdi.

Gazilerimiz bu güzel günde onlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, İlçe Başkanımız ve ekibine minnet duyduklarını söyledi.